Familie/vrienden toernooi 2023

Hoofdsponsor

Beste sporters en supporters,

Wat is het jaar weer voorbij gevlogen en wat was het weer een jaar waarin er veel gebeurde. RBVM1 heeft weer meegedraaid op het hoogste niveau en niet onverdienstelijk, met een 2e plek in de Eredivisie en een 3e plek in de BeNe (België/Nederland) competitie, kunnen we terugkijken op een mooi jaar.

RBVM2 heeft zich keurig stand gehouden in de toernooidivisie C, wat een hele uitdaging was. Stefano, (inmiddels een belangrijke speler van het 2e) vertrok voor een half jaar naar Australië en werd flink gemist. Doordat er vaak dubbel gespeeld werd, moest het 2e soms ook zonder coach op pad of met een compleet uitgekleed team. Toch hebben ze verschillende wedstrijden winnend af kunnen sluiten en kunnen ook zij terug kijken op een mooi seizoen. Aankomend seizoen gaan we proberen een niveautje hoger te spelen, heel veel succes aan iedereen en blijf vooral genieten.

Onze voorzitter, maat en teamgenoot van RBVM1 en 2 is dit seizoen flink ziek geweest. Marc heeft zich hier fantastisch doorheen geknokt met hulp van Rebecca en de kindjes en hulp van de vele vrienden en familie om hun heen. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op en heeft Marc toegezegd aankomend seizoen de coachtaken op zich te nemen van RBVM2. Uiteindelijk hoopt hij ook hier steeds meer minuten te gaan maken om zo ook fitter te kunnen worden en hij weer naar volledig herstel kan gaan werken. Marc, we zijn blij dat we je weer steeds vaker zien bij RBVM.

We hebben dit jaar helaas ook afscheid moeten nemen van Tom en Anne en kampten er geregeld veel leden met blessures. Mede daardoor werden de trainingen niet altijd druk bezocht. We nemen dan voor nu ook afscheid van ons 2e veld voor het nieuwe seizoen. Hopelijk gaan we weer een jaar tegemoet waarbij iedereen fit en gezond blijft en we uiteindelijk misschien toch weer dat tweede veld nodig gaan hebben op de maandagavond.

Naast dat spelers zijn gestopt, hebben we er ook weer een speler bijgekregen. Sander, we zijn blij dat je de weg hebt gevonden naar onze club.

Heel veel plezier op het  16e familie/vriendentoernooi, maak er weer een mooie dag van met elkaar!

Sportieve groet,
Mark Aalders

RBVM bedankt hun sponsoren voor het mede mogelijk maken van het Familie/Vrienden toernooi.

Bruce Mott

Reacties zijn gesloten.