Familie/vrienden toernooi 2022

Hoofdsponsor
Familie/Vrienden toernooi

Gardeslen-Orthopaedie

RBVM bedankt alle sponsoren die dit
mogelijk gemaakt hebben.

Lieve vrienden van RBVM,
Eindelijk kunnen we weer met elkaar aan de slag.
Wat is de term ( familie/vrienden toernooi ) veel gevallen de afgelopen twee jaar en wat is het toch raar dat als je iets niet mag, je er juist zo naar verlangt of uitkijkt.

Als we het er dan over hadden, kwamen al snel de sterke verhalen naar boven en was het verlangen alleen maar meer en meer. Iedere speler herkent dit waarschijnlijk wel, bij mijn familie is het in ieder geval ieder jaar weer iets waar naar uitgekeken word en standaard met permanent marker in de agenda word gezet in HOOFDLETTERS!

Ook dit jaar vertelde Bas, dat de dag al heel snel weer was gevuld met verschillende teams. Bas, misschien moeten we volgend jaar toch echt aan twee hallen gaan denken!

RBVM heeft net als alle andere vereniging, twee moeilijke jaren gekend. Corona heeft ook hier ingeslagen als een bom. Omdat wij toch veel leden hebben die door hun handicap, met een zwakkere gezondheid te maken hebben, was de opkomst soms heel gering. Ook als we eenmaal weer mochten.
Daarnaast word er ook nog vaak richting een oude vader of moeder gedacht, die absoluut niet besmet mag worden. Ook op de dag van vandaag is dit vaak 1 van de redenen, waardoor het op de trainingen nog niet altijd heel erg druk is. Hopelijk breken er snel weer betere tijden aan en zijn onze trainingsavonden weer net zo druk bezocht als voorheen.

Ondanks alles zijn we bij RBVM niet stil blijven zitten en zijn we altijd bezig om elkaar en onszelf beter te maken. We zijn een vereniging waar ruimte is voor een recreanten, maar ook voor rolstoelbasketbal in competitieverband en op het hoogste niveau van Nederland.

Ook dit jaar heeft RBVM1 weer meegedaan aan de Beker van Nederland en niet onverdienstelijk. We hebben het weten te schoppen tot de halve finale, iets waar we heel erg trots op mogen zijn.

RBVM2 heeft afgelopen jaar gespeeld zonder vaste krachten als Leendert, Marc en Joeri. Dat scheelt een hele slok kan ik je vertellen, maar ook zonder deze mannen hebben ze schitterende resultaten neergezet. Ik weet zeker dat er met ons 2e nog veel meer groei mogelijk is, zeker nu Stefano behoorlijk aan weg aan het timmeren is. Over aan de weg timmeren gesproken.

Joeri is dit jaar Europees Kampioen geworden met het Nederlands Heren Team in Spanje, iets waar wij als RBVM enorm trots op zijn!

Joeri is een voorbeeld voor velen, hij heeft laten zien dat je door kneiter hard werken en de juiste dosis doorzettingsvermogen, je doelen kan bereiken.

Sylvana wil ik ook zeker nog benoemen, GOUD op de Paralympics. Ook Sylvana is bij ons begonnen en inmiddels een vaste kracht bij de Nederlandse dames.

Kortom, RBVM is en blijft een gegeven in Nederland en we zijn met zijn allen druk bezig om dit te blijven. Laten we er weer een mooie, leuke en sportieve dag van maken met zijn allen!

Sportieve groet,
Mark Aalders